Thaisuppe

Løk: hvit og litt vanlig løk og fersk ingefær gyldnes og varmes i et par spiseskjeer med smør på lav

varme. Så rød karri paste, så sterk som du ønsker den, som jo bare er karri og chili og kjøpes fiks

ferdig på alt av internasjonale matsjapper.

Så små kylling biter oppi der, som også steikes på lav varme, slik at ingenting blir brunt.

Koker inn med appelsin juice, kokosmelk, raspet lime og safta fra en lime, og så har jeg litt søtt i. En

eller annen marmelade eller gele som bare er saftig og søt J

Så hadde jeg vel vårløk og paprika til slutt og rett før servering fersk koriander…enkelt og godt J

Trur det ville vært enda bedre å bytta kylling med reker eller scampi…men de kan jo ikke koke så

lenge for da blir de seig, så de må bare varmes J Trur jeg ville varmet de sammen med trinn en, og

så tatt de ut, og så lagt de oppi helt på slutten J