Kyllingsuppe

Kylling Suppe til fire pers

Kjøpeliste

Ferske Ingefær

Hvitløk

1 løk

Selleri

Fersk Koriander

3 Gulrot

2 bokser kokosmelk

4 kyllingfileter

2 chili uten frø

1 paprika

Limegress eller rasp skallet av en hel lime

To terninger med grønnsaksbuljong

Generelle råd:

1) Ikke noe som kan bli for mye eller for lite av så man behøver ikke være veldig nøye med mål på det ene eller det andre –

2) Kutt ingefær, hvitløk, og løk i mikrobiter, de skal helst ikke tygges, bare fornemmes

3) Gjør all kuttejobb før du begynner å koke noe, Gulrot og paprika i skiver, selleri i små biter, fersk koriander finhakkes også, chili i skiver

Godt med smør i kasserollen – varm ingefær, hvit og gul løk og chili. Så litt vann et par ds kanskje? Og så to bokser kokosmelk oppi der. Kok inn med lime (om du bruker sitrongress så ta de ut før servering) og så er det bare å kjøre på med gulrot, kylling, buljong. La ting koke ti minuter, så tar du resten oppi, koriander, selleri, og paprika. Smak til med litt salt.